neděle 24. října 2010

19. den: Odpocinek

Protoze je dnes odpocinkovy den, vstavame velmi pozde, az po osme (coz znamena tri odpoledne doma). Ovsem vstava pouze ta vitalnejsi cast skupiny. Adam s Ladou si noc protahuji. Pani domaci nam pripravila vyborne palacinky se salkem. Pak je treba procvicovat spanelstinu (Lenka) a popijet pivo v hamace (Jindra). Mimochodem Corona ma byt nejlepsi mexicke pivo. Prisla mi celkem nic moc. Jenze dneska jsem ochutnal dalsi mexicke pivo - Sol a musim rict ze Corona je proti nemu lahodny napoj.
Lada vstava asi v jedenact, vyleza pred pokoj, chvilku mzoura do slunce a pak se vraci zpet. My jdeme pripravovat obed - opecenou slaninu s houskou a mexickou salsou.
Protoze se nam tu libi a protoze nechceme riskovat tropickou bouri na odlehlem miste, rozhodli jsme se tu pobyt dalsi dve noci. Jdu vzbudit kluky. Lada si vubec nepamatuje ze by vylezl z postele - asi byl namesicny, v jedenact dopoledne je to trochu zvlastni :)
Prvni cast dneska pisu ve ctvrt na dve, coz je i cas, kdy se hrozive zatahla obloha a zacalo prset... Co ted?... Jdeme hrat karty. Behem hry k nam najednou prisla suchozemska zelva. Zvedl jsem ji, ona se samozrejme schovala. Polozil jsem ji na zem a po chvilce frnk, zelva zdrhla.
Po setmeni nam tropicka boure umoznila vyrazit na veceri do mesta. Adam se drzi tradice a dava si hovezi, ja s Lenkou jsme si dali dohromady vyborneho Pyskouna praseciho (vyborne maso, malo velkych kosti) a Lada se odvazil a povecerel chobotnici na cesneku.
V planu byla jeste margharita, jenze zatim co jsme jedli nam kvuli slejvaku zavreli bar. Tak zitra...

Žádné komentáře:

Okomentovat